Een toegankelijke stad voor iedereen: CD&V Herentals vindt het belangrijk om te groeien naar een samenleving waar ook mensen met een beperking zich thuis voelen en overal welkom zijn. Een toegankelijke samenleving is echter duidelijk een zorg en een opdracht voor ons allen. Het invoeren van een Handipass, een erkenningskaart voor je handicap is een belangrijke stap.  CD&V nodigt daarom dinsdagavond twee  sprekers uit op de volgende thema-avond: staatssecretaris Phillippe Courard en voorzitter van Tolbo vzw Mark Van Assche.

Hoe toegankelijk is Herentals voor personen met een handicap? Hoe kunnen ze deelnemen aan het openbare leven? Waar zijn voetpaden slecht toegankelijk voor rolstoelen? Het zijn maar enkele vragen over toegankelijkheid die dinsdagavond op een thema-avond van CD&V in zaal De Karmel in Herentals worden besproken. Op deze thema-avond zal tevens een tolk Vlaamse Gebarentaal aanwezig zijn. Zij zal alles vertalen in VGT wat de sprekers in gesproken taal zullen zeggen.

Iedereen is welkom op dinsdag 16 april om 19.30u in Hotel Karmel op de thema-avond: toegankelijkheid, een opdracht van iedereen.